Jdi na obsah Jdi na menu

KRÁLOVNA KAPESKA

21. 3. 2018

 

 
Vaše hodnocení pište do komentářů níže. Na našich stránkách se nemusíte přihlašovat ani registrovat. Napište vaše dojmy z představení, vaše postřehy a třeba i malou osobní recenzi. 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Martina Veselá - Komerce

3. 11. 2019 7:46

Na muzikálové poměry to ještě ujde, ale jinak bohužel prvoplánová komerce a snaha vytřískat na rodičích co nejvíc peněz. Dílo je místy nevkusné. Slabý scénář a špatné pěvecké výkony. Co jediné je opravu moc hezké a pro děti působivé, je výprava.

Zdena Pokorná - Kapeska

15. 8. 2019 9:25

Tak tohle se Pixovým moc nepovedlo. Scénář spíchnutý na rychlo a bez většího nápadu. Průměrné divadlo zachraňuje Peter Strenáčik v roli Katese. Michaela Nosková zjevně v zoufalé snaze alespoň trochu děti pobavit přechází do afektu. Samotnou kapitolou je zapojení dětí z jakéhosi školního dramatického kroužku a souboru písní a tanců. Dětští představitelé navíc jeden přes druhého piští nebo kňourají a po půl hodině máte chuť udělat něco kvílící Zlatovlásce, nebo sobě. Je patrné, že se v představení ukazují i výteční muzikáloví tanečníci, ale bohužel celková taneční úroveň padá právě na úroveň školních tanečků. Představitelé dospělých rolí jako by ztráceli chuť dát ze sebe v tomto představení maximum. Za mě velké zklamání.